Industry Bag 4

AKUTTASKE

Akuttaske, der prioriterer nem, hurtig og overskuelig opbevaring af udstyr. I en taske, der er designet til at fylde så lidt som muligt på et skadested og kan transportsikres i ambulancen, hvis akutlægen skal følge patienten.

Vægt: 3,4 kg (tom og uden moduler)

Mål: H 52 cm – B 50 cm – D 30 cm (uden moduler)

  • Adgang til medicin uden at skulle åbne tasken op
  • Udvendige lommer til rullemapper. Der kan rumme udstyr til intubation, luftvejshåndtering, intravenøs adgang -PVK, IO m.v.
  • Udvendig opbevaring af kanyleboks
  • Farvekodede udtagelige indertasker, designet til at blive betjent med handsker, samt med
  • robust øje for nem udtagning
  • Kan serviceres og levetidsforlænges på Rodvig´s danske systue

 

Med denne Akuttaske har vi prioriteret nem og hurtig adgang til de værktøjer, akutlægen på akutlægebilen supplerer ambulancen op med. Værktøjer, der ofte skal bruges under ikke optimale arbejdsforhold og tidspres.

Det har derfor været vigtigt for Rodvig at udstyr, der bruges ofte eller under forhold med stress, er nemt tilgængeligt og funktionelt.

Der er hurtig adgang til medicin, der opbevares i ampularium i frontlommen på Akuttasken.

Ligeså er der nem og hurtig adgang til sidelommer, der kan rumme en rullemappe med udstyr til intubation og en lomme til kanylebox. Eller toplomme med plads til rullemappe med udstyr til anlæggelse af intravenøs adgang i form af PVK, IO m.v.

Inde i tasken finder man en inddeling af farvekodede indertasker med gennemsigtige låg, så man kan se hvad de indeholder og det giver en god overskuelig opbevaring. Hver indertaske kan udtages så håndteringen af akutlægebilens udstyr kan tilpasses skadestedet.

Alle indertasker og rullemapper er designet til at kunne blive håndteret med handsker på og er udstyret med et robust håndtag/øje til nem hurtig udtagning af tasken..

ImageImage