Behandlertaske

 

BEHANDLERTASKE

Nem og behagelig håndtering samt fleksibel, overskuelig opbevaring og nem adgang til udstyr er de bærende principper i vores standardmodel af Behandlertaske.

I præhospitale indsatser skal man tilpasse sig det arbejdsmiljø, man kommer ud til.

Det har derfor været vigtigt for Rodvig at udstyr, der bruges ofte eller under forhold med stress, er nemt tilgængeligt, så ressourcerne på skadestedet bruges på patienten, i stedet for på håndtering af udstyr.

Behandlertasken er udstyret med to store yderlommer på siderne og en toplomme, for nem adgang til udstyr, uden behov for at åbne Behandlertasken. 

På fronten er der to lommer. Frontlommen kan varieres, så den passer til det udstyr, der anvendes. Det kan være lomme til AED, Tablet osv.

Åbnes Behandlertasken, finder man et mellemlag med gennemsigtige plastlommer, der fremmer ordenen i tasken. Udstyret holdes fikseret, men er nemt at få fat på, da lynlåse m.m. er designet til at kunne betjenes med handsker. Og åbnes tasken helt, finder man en inddeling af farvekodede indertasker, der giver en god overskuelig opbevaring af ambulancens udstyr. Hver indertaske kan udtages, så håndteringen af ambulancens udstyr kan tilpasses skadestedet.

 

Robust Behandlertaske, der lægger vægt på komfort, fleksibilitet, overskuelig opbevaring og nem adgang til udstyr.

Vægt: 3,1 kg (tom)

Mål: H 49 cm – B 43 cm – D 25 cm (tom)

  • Yderlommer for nem adgang til udstyr
  • Farvekodede, udtagelige indertasker, designet til at blive betjent med handsker, samt med robust øje/håndtag for nem udtagning
  • Forstærket bund, bærehåndtag og skulderstropper
  • Kan serviceres og levetidsforlænges på Rodvig´s danske systue
Image