Rullemapper

 

RULLEMAPPER

Rullemapper, der samler udstyr, som skal bruges sammen og levere et rent arbejdsområde, hvorend udstyret skal bruges. Samtidig kan udstyret komprimeres, så det ikke optager meget plads i Akuttasken.

Vi har standard rullemapper til IO, PVK og Intubation.

Spørg om mål og priser

  • Kan specialproduceres til udstyr til akutteams, vagtlæge, laborant, sygeplejerske, hjemmepleje m.m.
  • Udført i robuste materialer.
  • Kraftigt bærehåndtag, for nem udtagning og håndtering.
  • Kan serviceres og levetidsforlænges på Rodvig Bags danske systue.
  •  
Image

Præhospitalt arbejde byder på udfordrende arbejdsmiljøer, og mængden af udstyr og interventions muligheder er vokset støt over de sidste år. Det kan give udfordringer til det udstyr, man skal anvende. 

Rodvig har derfor udviklet Rullemappen. Hvor vigtigt udstyr kan samles, så det er nemt at tage ud af tasken og tage med sig, og hvor Rullemappen også giver et rent arbejdsområde, man kan kontrollere lige der, hvor man skal arbejde.

Det hele startede med en Rullemappe til intubations udstyr - nu har den udviklet sig til meget mere.

I dag har vi flere Rullemapper, blandt andet til IO, PVK og intubation. Men vi  specialproducerer også efter kundens specifikke behov.

Rullemapperne er lavet i robuste desinficerbare materialer med kraftige elastikker og lommer, så udstyret er fikseret ordentligt, men samtidig ligger på en overskuelig og nemt tilgængelig måde, når mappen er rullet ud. Samtidig er Rullemappen fleksibel og kan rulles sammen - deraf navnet - så udstyret ikke fylder meget og kan opbevares i en sidelomme e.l. på en taske.

Alle Rullemapper er udstyret med et kraftig håndtag, så udtagning af taske og håndtering bliver nemt, også selv om man har handsker på.

Kan serviceres og levetidsforlænges på Rodvig´s danske systue.